Jij staat centraal bij ZoWe. Laat zien wie je bent. En wees vooral gewoon jezelf. Want zo leren we elke student écht kennen. Wij luisteren en helpen je groeien door je talenten en eigenheid bloot te leggen. Samen bepalen we je meest gepaste traject. Op maat.

Ook al volgt elk zijn eigen traject, je gaat samen met je medestudenten en docenten deze uitdaging tegemoet. In groep sta je steviger. Een sterk team trekt je immers mee, stuwt je vooruit. Soms zijn er wat bochten, maar dat maakt je wendbaar.

Je persoonlijke coach wijst je de richting indien nodig maar jij legt de weg zelf af. Op je eigen tempo, in alle vrijheid. Je coach is als het ware je mentor. Het is die persoon die gelooft in je potentieel. Die weet waartoe je in staat bent zelfs als jij dat nog niet ziet.

ZoWe kijkt niet alleen vooruit, maar ook opzij. Want met een ruime blik zie je meer. En wie meer ziet, begrijpt ook meer. Diversiteit zit in ons DNA. De diversiteit van de studenten geeft mee vorm aan onze school.

Hier kom je thuis. De warme ZoWe-familie geeft rust en toch is ZoWe een bruisende school. Een school waar goed gevoel en positivisme primeren. Een school die kleur brengt in het leven. Met docenten en experten met pakken ervaring en aanstekelijke goesting.

De ZoWe-methode is anders. Ja, zelfs uniek. Onze inzet is jouw groei en talentontwikkeling. Als je ons straks verlaat, weet je wat je kan. Je begint geoefend en goed voorbereid aan je toekomst. En dat is ook geweten op de werkvloer. Onze uitstekende reputatie is gekend. Het resultaat is dat wij FIER zijn op wie jullie geworden zijn. Fier op de zo herkenbare ZoWe-signatuur.