Studeren aan de westkust

Woon je aan de westkust, dan is het TALIZ traject perfect voor jou! TALIZ staat voor Traject Anders Leren In de Zorg. Het is een opleiding verpleegkunde in samenwerking met een regionaal zorgnetwerk. TALIZ staat garant voor een constante afwisseling tussen theorie en praktijk! Dit pedagogisch project focust op ervaringsleren vanuit het zorgnetwerk waar een zorgvrager mee in contact komt. Zowel de theoretische lessen als de praktijk vindt plaats in de regio van AZ West (Veurne)  en het KEI (Oostduinkerke).

TALIZ West
De lessen vinden vooral plaats in AZ West Veurne en het KEI Oostduinkerke. Les en stage worden constant afgewisseld. Zo wordt de theorie onmiddellijk gekoppeld en getoetst in de praktijk.

Dit traject is een samenwerking tussen revalidatieziekenhuis het KEI (Koningin Elisabeth Instituut), AZ West, WZC Dunecluze, WZC Sint-Bernardus, WZC Ten Anker, WZC Ter Linden, VDAB en ZoWe verpleegkunde.

Meer informatie: taliz@zowe.be.

TALIZ in 't kort:

  • Locatie: Veurne / Koksijde (+ Oostende)
  • Start opleiding: 1 september
  • Duur opleiding: 3 jaar

Ik schrijf me in Ik kom naar een infodag

Taliz traject ZoWe verpleegkunde (dagopleiding in Knokke, Veurne en Koksijde)

Myranda Tilleman - oud-studente Taliz getuigt

Taliz geeft me de kans dicht bij huis te studeren en tegelijkertijd het zorgnetwerk in mijn regio te leren kennen. Wat we leren in theorie passen we onmiddellijk toe in de praktijk.
Josephine, student